Szennyvízelvezetés

A „Standard’’ KKV 2017.05.01-től a „Szerbiai Posta’’ KV összes létesítményének a földgázellátója lett. A földgázellátásról szóló szerződés 2018. év végéig lett aláírva, és 107 létesítménynek az ellátását tartalmazza, amelyek az ország 18 különböző fölgázelosztó hálózatán találhatók.

Ez a megállapodás lehetővé teszi számunkra, hogy éves szinten több mint kétszeresére növeljük azt a földgázmennyiséget, amelyet a földgázellátási rendszerben forgalmazunk.

Ada Község Önkormányzata a Tartományi Mezőgazdasági, Vizgazdálkodási és Erdészeti Titkárság pályázatán való részvétel során a következő gépek vásárlására kapott eszközöket: WIRAX-165 rotációs fűkasza és PTF-145 típusú talajmaró. Az említett eszközök az adai JKP Standardnak lett átadva használatra.

A Magyar Közszolgáltatók Egyesülete Szarvas Tibor elnökkel az élen 2017. április 4-én fennálásuk 30. évfordulója alkalmából ünnepi ülést tartott Pécsett, ahol az Egyesület tagjai mellett meghívást kaptak a nemzeti és helyi kormányzati szervek, valamint a szlovákiai, romániai, lengyelországi, csehországi és szerbiai társegyesületek delegációi is.

Értesítések

Gázszolgáltatás szünetelése

A ,,Standard’’ KKV értesíti a fogyasztókat, hogy a vezetéken végzett munkálatok miatt szombaton 2017. július 22-én nem lesz gáz 06:00 és 12:00 óra között, egész Ada területén.

Megértésüket köszönjük!

E-mail

Kedves felhasználó ha szeretné megkapni szolgáltatási információkat emailben, töltse ki a következő jelentkezési oldalt