Értesítjük a kedves polgárokat, hogy a karácsonyi ünnepek miatt december 25-én, hétfőn az adai „Standard“ közművesítési közvállalat nem végzi a szemételhordást. Ezért arra kérjük az érintett körzetek lakóit, hogy a szemetes kannákat december 26-án, kedden helyezzék ki az utcára. Az újévi ünnepek miatt január 1-jén ugyancsak szünetelni fog a szemételhordás, amelyet a következő héten, január 8-án végez el a közvállalat.

A konténeres szemétszállítást rendes munkanapokon végzik.

Köszönjük megértésüket és kellemes ünnepeket kívánunk!

A ,,Standard’’ KKV értesíti Törökfalu, Völgypart és Valkai sor lakosait, hogy november 27-e és december 10-e között vízóra leolvasást végeznek a munkásaink. Kérjük a felhasználókat tegyék lehetővé munkásainknak, hogy leolvassák a vízórákat, valamint tisztítsák ki a sahtjaikat és hárítsanak el minden akadályt, amely megnehezítené illetve meggátolná a leolvasást.

Megértésüket köszönjük!

Értesítjük a polgárokat, hogy 2017.11.01-jén (szerda) a ,,Standard’’ KKV a vallási ünnep végett nem végzi a szemét elszállítását.

A szolgáltatás a következő héten, 2017.11.08-án szerdán lesz elvégezve azoktól a háztartásoktól és jogi személyektől, amelyektől ezen a napon történne a szemét elszállítása. A konténeres szemétszállítás 2017.11.02-tól lesz végezve bejelentés alapján.

Értesítések

E-mail

Kedves felhasználó ha szeretné megkapni szolgáltatási információkat emailben, töltse ki a következő jelentkezési oldalt