Szennyvízelvezetés

A „Standard“ Ada KKV értesíti a tisztelt felhasználóit, hogy 2017.03.16-án csütörtökön 9:00 és 13:00 óra között szünetelni fog a vízszolgáltatás A dán és Moholon áramhálózaton történő munkálatok miatt.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A „Standard“ KKV kibővítette gépparkját egy duguláselhárításra és szippantásra szolgáló járművel – kanal jet.

A beszerzés önerőből valósult meg.

A jármű vásárlása a szennyvízhálózat rendszeres karbantartása és a megfelelő üzemelésének biztosítása céljából történt.

Értesítjük a felhasználókat, hogy a „Standard“ KKV emésztőgödrök szippantását is végzi az említett járművel. A megfizettetés az érvényes árljegyzék alapján történik. További információkért vagy az esetleges emésztőgödör szippantás megrendeléséért forduljon a Standard KKV Technikai Operatív Osztályához, vagy munkanapokon érdeklődhet a 024/852-012 telefonszámon.

Értesítjük a lakosságot hogy az állami ünnepek alatt 2017. február 15-én (szerdán) és 16-án (csütörtökön) a „Standard” Ada KKV nem fogja végezni a szemét kihordását.

Azoknál a felhasználóknál akiknél elmarad a szemét kihordás, ez a szolgáltatás következő héten 2017. február 22-én (szerdán) és 23-án (csütörtökön) lesz elvégezve. A konténeres felhasználóknál az ürités az ünnepek után 2017. február 17-től kezdve lesz végezve.

A „Standard” KKV kéri a tisztelt felhasználókat, hogy végezzék el a vízórák hőszigetelését, ezáltal megvédve a vízórát az elfagyástól, amely gyakori probléma rendkívüli hidegek idején, ha a vízóraakna nincs megfelelően előkészítve a téli időszakra. Értesítjük a felhasználóinkat, hogy a fagy által károsult vízórák kicserélésének a költsége a felhasználót terheli.

Értesítések

E-mail

Kedves felhasználó ha szeretné megkapni szolgáltatási információkat emailben, töltse ki a következő jelentkezési oldalt