Szennyvízelvezetés

Értesítjük a polgárokat, hogy 2017.11.01-jén (szerda) a ,,Standard’’ KKV a vallási ünnep végett nem végzi a szemét elszállítását.

A szolgáltatás a következő héten, 2017.11.08-án szerdán lesz elvégezve azoktól a háztartásoktól és jogi személyektől, amelyektől ezen a napon történne a szemét elszállítása. A konténeres szemétszállítás 2017.11.02-tól lesz végezve bejelentés alapján.

Vasárnap éjszaka a városi hulladéklerakó telepen, a hulladék felső rétegén tűz ütött ki. A Standard KKV munkásai lokalizálták a tüzet, és intenzíven dolgoznak azon, hogy teljesen megszüntessék.

A „Standard” KKV értesíti a tisztelt felhasználóit, hogy a őszi vízóra leolvasást október 16-a és november 5-e között végzi.

A nagyobb csapadékok idején jelentkező elégtelen szivattyú-teljesítmény, valamint a lelkiismeretlen és/vagy tudatlan lakosok által beledobált szilárd hulladékok okozta problémák miatt szivattyú cserére került sor az RCS-1 szennyvízátemelő szivattyúállomáson.

Egy Flygt gyártású, közel 45l/s teljesítményű, dugulásmentes funkcióval rendelkező szivattyú beszerzésére került sor A beruházás összértéke közel fél millió dinárt tett ki, amelyet a Standard KKV önerőből valósított meg.

Értesítések

E-mail

Kedves felhasználó ha szeretné megkapni szolgáltatási információkat emailben, töltse ki a következő jelentkezési oldalt