Szennyvízelvezetés

A nagyobb csapadékok idején jelentkező elégtelen szivattyú-teljesítmény, valamint a lelkiismeretlen és/vagy tudatlan lakosok által beledobált szilárd hulladékok okozta problémák miatt szivattyú cserére került sor az RCS-1 szennyvízátemelő szivattyúállomáson.

Egy Flygt gyártású, közel 45l/s teljesítményű, dugulásmentes funkcióval rendelkező szivattyú beszerzésére került sor A beruházás összértéke közel fél millió dinárt tett ki, amelyet a Standard KKV önerőből valósított meg.

Munkálatok folynak Ada és Mohol települések közvízszolgáltatását szolgáló vízbázis kutainak (B1, B2,B3) automatizálása és távfelügyelete elnevezésű tervezet kivitelezésén. A beruházás célja a kutak működési folyamatának fejlesztése és a vízszolgáltatás biztonságának javítása, amelynek értéke kb. 2 millió dinár. A beruházást a Tartományi Mezőgazdasági‚ Víz- és Erdőgazdálkodási Titkárság, az Adai Önkormányzat és a Standard KKV közösen finanszírozza.

A közelgő tanévkezdésre való tekintettel a Standard KKV Ada község területén végzi a horizontális útjelzések újra festését és vertikális jelzőtáblák javitását az iskolás gyermekek közlekedésbiztonságának megerősitése végett

A „Standard’’ KKV 2017.05.01-től a „Szerbiai Posta’’ KV összes létesítményének a földgázellátója lett. A földgázellátásról szóló szerződés 2018. év végéig lett aláírva, és 107 létesítménynek az ellátását tartalmazza, amelyek az ország 18 különböző fölgázelosztó hálózatán találhatók.

Ez a megállapodás lehetővé teszi számunkra, hogy éves szinten több mint kétszeresére növeljük azt a földgázmennyiséget, amelyet a földgázellátási rendszerben forgalmazunk.

Értesítések

E-mail

Kedves felhasználó ha szeretné megkapni szolgáltatási információkat emailben, töltse ki a következő jelentkezési oldalt