Szennyvízelvezetés

Ada Község Önkormányzata a Tartományi Mezőgazdasági, Vizgazdálkodási és Erdészeti Titkárság pályázatán való részvétel során a következő gépek vásárlására kapott eszközöket: WIRAX-165 rotációs fűkasza és PTF-145 típusú talajmaró. Az említett eszközök az adai JKP Standardnak lett átadva használatra.

A Magyar Közszolgáltatók Egyesülete Szarvas Tibor elnökkel az élen 2017. április 4-én fennálásuk 30. évfordulója alkalmából ünnepi ülést tartott Pécsett, ahol az Egyesület tagjai mellett meghívást kaptak a nemzeti és helyi kormányzati szervek, valamint a szlovákiai, romániai, lengyelországi, csehországi és szerbiai társegyesületek delegációi is.

A „Standard” KKV értesíti a tisztelt felhasználóit, hogy a tavaszi vízóra leolvasást április 17-e és május 5-e között végzi. Kérjük a felhasználókat tegyék lehetővé munkásainknak, hogy leolvassák a vízórákat, valamint tisztítsák ki a sahtjaikat és hárítsanak el minden akadályt, amely megnehezítené illetve meggátolná a leolvasást.

Ugyanakkor kérjük az üres házak tulajdonosait, hogy olvassák le a vízóráikat, és az állást függesszék ki látható helyre, pl. a ház ablakára.

Megértésüket köszönjük!

Értesítések

Értesítjük a „Standard” KKV felhasználóit, hogy a május elsejei ünnepek miatt a „Standard” KKV nem fog dolgozni 05.01-én hétfőn és 05.02-án kedden.

Azoknak a felhasználóknak, akiknek a beosztás szerint ezeken a napokon történne a hulladék elszállítása, ez a szolgáltatás 2017. 05.08-án hétfőn, illetve 2017.05.09-én kedden lesz elvégezve.

Megértésüket köszönjük!

E-mail

Kedves felhasználó ha szeretné megkapni szolgáltatási információkat emailben, töltse ki a következő jelentkezési oldalt