Szennyvízelvezetés

A „Standard“ KKV kibővítette gépparkját egy duguláselhárításra és szippantásra szolgáló járművel – kanal jet.

A beszerzés önerőből valósult meg.

A jármű vásárlása a szennyvízhálózat rendszeres karbantartása és a megfelelő üzemelésének biztosítása céljából történt.

Értesítjük a felhasználókat, hogy a „Standard“ KKV emésztőgödrök szippantását is végzi az említett járművel. A megfizettetés az érvényes árljegyzék alapján történik. További információkért vagy az esetleges emésztőgödör szippantás megrendeléséért forduljon a Standard KKV Technikai Operatív Osztályához, vagy munkanapokon érdeklődhet a 024/852-012 telefonszámon.

Értesítjük a lakosságot hogy az állami ünnepek alatt 2017. február 15-én (szerdán) és 16-án (csütörtökön) a „Standard” Ada KKV nem fogja végezni a szemét kihordását.

Azoknál a felhasználóknál akiknél elmarad a szemét kihordás, ez a szolgáltatás következő héten 2017. február 22-én (szerdán) és 23-án (csütörtökön) lesz elvégezve. A konténeres felhasználóknál az ürités az ünnepek után 2017. február 17-től kezdve lesz végezve.

A „Standard” KKV kéri a tisztelt felhasználókat, hogy végezzék el a vízórák hőszigetelését, ezáltal megvédve a vízórát az elfagyástól, amely gyakori probléma rendkívüli hidegek idején, ha a vízóraakna nincs megfelelően előkészítve a téli időszakra. Értesítjük a felhasználóinkat, hogy a fagy által károsult vízórák kicserélésének a költsége a felhasználót terheli.

A „Standard” KKV Ada értesíti a lakosságot, hogy 2017.01.01-től kezdődően a Hulladékgazdálkodásról szóló törvénnyel összhangban, a szemét lerakás és tárolás diját meg fogja fizettetni a kommunális huladéklerakó telepen (Adán a Halász József utcában) és az épitkezési hulladéklerakó telepen (Adán a Cseh Károly utcában).

A megfizettetés a „Standard” KKV érvényben levő Árjegyzéke alapján fog történni.

A hulladéklerakó telepek munkaideje

Kommunális hulladéklerakó telep (Adán a Halász József utcában)

  • Hétfőtől - Péntekig: 06:00 – 20:00 óráig
  • Szombaron: 08:00 -18:00 óráig

Épitkezési hulladéklerakó telep (Adán a Cseh Károly utcában)

  • Hétfőtől - Péntekig: 06:00 – 16:00 óráig

„Standard” KKV Ada

Értesítések

E-mail

Kedves felhasználó ha szeretné megkapni szolgáltatási információkat emailben, töltse ki a következő jelentkezési oldalt