Centar Mola

U noći između nedelje i ponedeljka, na gradskoj komunalnoj deponiji, došlo je do pojave zapaljenja površinskog sloja deponovanog smeća. Radnici JKP ,,Standard’’ su lokalizovali požar i intenzivno rade na tome da se on potpuno ugasi.

JKP „Standard” obaveštava svoje korisnike da se jesenje očitavanje vodomera vrši od 16. oktobra do 5. novembra.

Učestali problemi sa nedovoljnim kapacitetom pumpi za vreme većih padavina i zbog ubacivanja čvrstog otpada u kanalizaciju od strane nesvesnih i/ili nesavesnih građana doveli su do potrebe za zamenom fekalne pumpe u crpnoj stanici RCS-1.

Nabavljena je nova pumpa proizvođača Flygt sa kapacitetom od ~45l/s, sa funkcijom rada bez zaglavljivanja. Ukupan iznos investicije je bila oko pola miliona dinara koju je JKP Standard obezbedila iz sopstvenih sredstava.

U toku su radovi na projektu Automatizacije i daljinskog nadzora na bunarima (B1, B2, B3) izvorišta javnog vodosnabdevanja naselja Ada i Mol. Cilj investicije je unapređenje procesa rada bunara i poboljšanja bezbednosti vodosnabdevanja, čiji je ukupna vrednost oko 2 miliona dinara koja je obezbeđena od strane Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstva, odnosno Lokalne samouprave Opštine Ada i JKP Standard.

Obaveštenja

Obaveštavaju se građani da će zbog remontnih radova Elektrodistribucije Subotica na visokonaponskoj transformatorskoj stanici koja vrši snabdevanje električnom energijom teritoriju opštine Ada, u ponedeljak 23.10.2017. između 8:30 i 11:00 časova doći do potpunog prekida u vodosnabdevanju na celoj teritoriji opštine Ada.

Zahvaljujemo se na razumevanju i strpljenju!

E-pošta obaveštenja

Poštovani korisnici ukoliko želite da primate servisne informacije putem e-pošte prijavite se preko sledećeg obrasca.