Centar Mola

JKP „Standard“ Ada obnovilo je svoju mehanizaciju nabavkom specijalnog komunalnog vozila za probijanje i usisavanje mulja - kanal džet

Nabavka je izvršena iz sopstvenih sredstava.

Nabavka ovog vozila izvršena je sa ciljem osiguranja preduslova za redovno funkcionisanje i održavanje kanalizacione mreže.

Istovremeno obaveštavamo korisnike da JKP „Standard“ Ada vrši uslugu crpljenja septičkih jama sa pomenutim specijalnim komunalnim vozilom. Naplata se vrši po važećem cenovniku. Dodatne informacije ili zakazivanje usluge crpljenja septičke jame možete dobiti u tehničkoj službi JKP „Standard“ Ada ili na telefonski broj 024/852-012 svakog radnog dana.

Obaveštavaju se građani da zbog državnog praznika, JKP „Standard” Ada neće vršiti uslugu iznošenja smeća 15. i 16. februara 2017. godine (sreda i četvrtak).

Korisnicima kojima se tim danima iznosi smeće, usluga će biti izvršena 22. odnosno 23. februara 2017. godine (naredni sreda i četvrtak). Korisnicima kontejnera usluga će se vršiti od 17. februara 2017. godine.

JKP „Standard” apeluje na cenjene korisnike da toplotno izoluju vodomere i tako ih zaštite od smrzavanja, što je učestali problem na ekstremno niskim temperaturama, ako vodomerni šaht nije odgovarajuće pripremljen za zimski period. Obaveštavamo Vas da troškove zamene oštećenih vodomera zbog smrzavanja snosi korisnik. 

E-pošta obaveštenja

Poštovani korisnici ukoliko želite da primate servisne informacije putem e-pošte prijavite se preko sledećeg obrasca.