„STANDARD” ADA KOMMUNÁLIS KÖZVÁLLALAT

Várostisztántartás

„Standard” KKV Ada végez tisztitást, szedést, szemét eltávolitást és szemétszálitást az Adai kőzség terűletén.

Gyűjtés, szemétszálitás és telepűlési hulladék eltávalitása háztartásbol

Hulladék gyűjtés háztartásbol az utcák szerint végzik és a megállapitot űtemterv szerint. Az állampolgárok kőtelesek hogy a hulladékot elhalasztyák megfelelő szemetesekben amelyeket a „Standard” KKV Ada kijelőlt az előirt időpont szerint amikor a szemetet viszik és szűkséges hogy a szemetest kánák kint legyenek reggel 6-ig és kiállitani a ház elé úgy hogy ne akadályoza a forgalmat.

A meleg hamut, parazsat és hasonlókat meg van tiltva a szemetes kánákban helyezni. „Standard” KKV Ada nem viseli a felelősséget és nem kőtelezőek hogy új szemetes kannákat agyon ki ha megkárasodnak a meleg hamutol vagy parázstol.

Gyűjtés, szemétszálitás és telepűlési hulladék eltávalitása űzlkethelyiségekből, jogi személyek és vállalkozósoktol

A határozatok alapján a tisztasági karbantartás az Adai kőzsség terűletén („Ada kőzsség Hivatalos lapja” szám 11/2010, 19/2010, 24/2010 és 23/2011) a jogi személyek és vállalkozók amelyeknek székhelye vagy űzlethejségei az Ada kőzsség terűletén van, kőtelezőek a JKP „Standard”-al Ada megállapodásra szervezett gyűjteménye, szemét elszálitása és telepűlési hulladék eltávalitása űzlethelyiségekből és vállalkozásoktol.

A szerződés aláirásátol a felhasználonak lehetősége van hogy a saját igényeik szerint maga válaszon mértékegységét a hozájárulás kiszámitásához a gyűjtésől, elhordozásrol és telepűlési hulladék eltávalitása. Lehetőségek:

  • hány standard kanna. Használo dőnti el hány kannáral van szűkség.
  • a m2 hasznositható terűlet űzlethelységből.
  • Konténer. Használo dőnti el milyen m3 kőnténere van szűksége.

Jogi személyek és válalkozók akiknek nincs megállapodásuk, tájékozodni birnak a jogi szolgáltatonál a „Standard”-ban KKV Adán, 8. óktober 1. vagy telefonon: 024/851-834 minden munka nap.

Kapcsolat

„Standard” ada kommunális közvállalat

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Közbeszerzés

2017. december 05.
2017. november 24.

ADA Község

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.