„STANDARD” ADA KOMMUNÁLIS KÖZVÁLLALAT

Tisztelt, a KKV ,,Standard’’ Ada végzi a vizórák leolvasását, de lehetőségük van Önöknek is leolvasni a vizórát és a gázórát is, amit jelenteni tudnak a felhasznalok.jkpada.pro.rs portálon 2023.05.25-tól 2023.05.31-ig.

A portál hozzáféréshez szükség van egy tizenháromjegyű felhasználói számra (ID), amely megtalálható a KKV ,,Standard’’ Ada által kiadott utolsó számlákon.

 

Ada és Mohol települések áramszünetek idején történő szünetmentes vízellátása érdekében 2022. december 31-én dízel áramfejlesztő generátor lett üzembe helyezve az „Új vízműtelep” területén. Az Áramelosztó vállalat nagyfeszültségű távvezetéken és a transzformátor állomáson történő javítási munkái során is biztosítva lesz a zavartalan vízellátást.

A beruházás teljes összege ~2.500.000 dinár volt, melyet a JKP „Standard” saját forrásból biztosított.

 

A „Standard” KKV értesíti a tisztelt felhasználóit, hogy a tavaszi vízóra leolvasást április 10-től végzi. Kérjük a felhasználókat tegyék lehetővé munkásainknak, hogy leolvassák a vízórákat, valamint tisztítsák ki a sahtjaikat és hárítsanak el minden akadályt, amely megnehezítené illetve meggátolná a leolvasást. Ugyanakkor kérjük az üres házak tulajdonosait, hogy olvassák le a vízóráikat, és az állást függesszék ki látható helyre, pl. a ház ablakára.

Megértésüket köszönjük!

A KKV ,,Standard’’ Ada tájékoztatja a felhasználókat, hogy az új felhasználók vízellátó hálózatra történő csatlakozásának munkálatai miatt 2023. április 3-án, hétfőn, nem lesz víz egész Moholon, kivéve az Ivan Milutinovića, Petőfi brigád és az Adai út részén (M-3 blok), reggel 8 és 14 óra között.

A KKV ,,Standard’’ Ada fenntartja a jogot, hogy kedvezőtlen időjárási körülmények esetén a tervezett munkálatokat további értesítésig elhalassza.

Tisztelt felhasználók, köszönjük megértésüket és türelmüket.

Kapcsolat

„Standard” ada kommunális közvállalat

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Közbeszerzés

2017. december 05.
2017. november 24.

ADA Község

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.