JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

JKP „Standard“ Ada obaveštava cenjene građane i prodavce na pijacama da s obzirom na vanrednu situaciju, i u zavisnosti od zabrane kretanja u toku vikenda, raspored održavanja pijaca u narednom periodu je sledeći:

  • u Adi utorkom i petkom
  • u Molu ponedeljkom i četvrtkom.

Zelene pijace u nadležnosti JKP „Standard“ Ada ponovo počinju sa radom 23.04.2020. godine (četvrtak), nakon odluke Vlade RS o otvaranju pijaca od 20.04.2020. i obaveštenja Štaba za vanredne situacije opštine Ada od 21.04.2020. godine.

Apeluje se na zakupce, ali i građane koji dolaze na pijace da se pridržavaju propisanih mera, odnosno da drže socijalnu distancu od dva metra, te da nose zaštitne maske i rukavice.

JKP „Standard” Ada obaveštava građane i prodavce na pijacama u Adi i Molu da se na osnovu mera Vlade u borbi protiv virusa COVID-19 i odluke Štaba za vanredne situacije opštine Ada od 23.03.2020. godine zatvaraju sva pijačna mesta u opštini Ada do daljnjeg.

Na osnovu mera Vlade u borbi protiv virusa COVID-19 obaveštavaju se građani da se obavezno pridržavaju istih na teritoriji i ispred pijaca u Opštini Ada.

Vlada Republike Srbije donela je na sednici 17. marta 2020. godine nove mere u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19.

Pooštrene su mere koje se odnose na ograničavanje javnog okupljanja na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Okupljanja su u oba slučaja ograničena tako da distanca između lica mora biti najmanje dva metra, kao i da na površini od četiri kvadratna metra ne može biti više od jednog lica.

Vlasnici su u obavezi da ispred objekta naznače ukupan broj lica koja mogu boraviti istovremeno unutar tog objekta.

JKP „Standard” Ada, ovim putem apeluje na sve građane da se pridržavaju donetih mera, a naročito na najstarije, da se ponašaju odgovorno prema sebi i ostalim sugrađanima. Ukoliko imate više od 65 godina, ostanite kod kuće i pridržavajte se dobro poznatih mera zaštite od virusa COVID-19.

Radnici JKP „Standard” Ada vršiće redovnu dezinfikaciju pijačnih prostora u Adi i Molu.

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Najnovije vesti

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.