„STANDARD” ADA KOMMUNÁLIS KÖZVÁLLALAT

Tisztelt, a KKV ,,Standard’’ Ada végzi a vizórák leolvasását, de lehetőségük van Önöknek is leolvasni a vizórát és a gázórát is, amit jelenteni tudnak a felhasznalok.jkpada.pro.rs portálon 2023.05.25-tól 2023.05.31-ig.

A portál hozzáféréshez szükség van egy tizenháromjegyű felhasználói számra (ID), amely megtalálható a KKV ,,Standard’’ Ada által kiadott utolsó számlákon.

 

Tájékoztatjuk a polgárokat, hogy a közelgő május elsejei ünnepekre való tekintettel a KKV "Standard" Ada az alábbi módon szállítja el a szemetet:

  • azoknál a háztartásoknál ahol május 1-én, hétfőn szállítanák el a szemetet, ott, egy héttel később, május 8-án, hétfőn viszik el a szemetet.
  • azoknál a háztartásoknál ahol május 2-án, kedden szállítanák el a szemetet, ott, egy héttel később, május 9-én, kedden viszik el a szemetet.
  • A konténerek ürítése hívás alapján történik, munkanapokon.
  • A pénztár nem dolgozik május 1-én hétfőn és másjus2-án kedden.

Ada és Mohol települések áramszünetek idején történő szünetmentes vízellátása érdekében 2022. december 31-én dízel áramfejlesztő generátor lett üzembe helyezve az „Új vízműtelep” területén. Az Áramelosztó vállalat nagyfeszültségű távvezetéken és a transzformátor állomáson történő javítási munkái során is biztosítva lesz a zavartalan vízellátást.

A beruházás teljes összege ~2.500.000 dinár volt, melyet a JKP „Standard” saját forrásból biztosított.

 

A „Standard” KKV értesíti a tisztelt felhasználóit, hogy a tavaszi vízóra leolvasást április 10-től végzi. Kérjük a felhasználókat tegyék lehetővé munkásainknak, hogy leolvassák a vízórákat, valamint tisztítsák ki a sahtjaikat és hárítsanak el minden akadályt, amely megnehezítené illetve meggátolná a leolvasást. Ugyanakkor kérjük az üres házak tulajdonosait, hogy olvassák le a vízóráikat, és az állást függesszék ki látható helyre, pl. a ház ablakára.

Megértésüket köszönjük!

Kapcsolat

„Standard” ada kommunális közvállalat

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Közbeszerzés

2017. december 05.
2017. november 24.

ADA Község

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.